ΥΛΙΚΑ για 8 σάντουιτς:
- 1 ½ φλιτζάνια ψιλοκομμένο αγγουράκι
- 1 ¼ φλιτζάνια ψιλοκομμένες ντομάτες
- ¾ του φλιτζανιού φέτα, θρυμματισμένη
- 4 ραπανάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 4-8 καυτερές πιπερίτσες, χωρίς τα σποράκια και ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από κόκκινο ελληνικό κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ελληνική ρίγανη
- Μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 8 ψωμάκια για σάντουιτς της αρεσκείας σας
- 4 φλιτζάνια τρυφερό σπανάκι ή ρόκα
- 8 κουταλιές της σούπας πάστα ελιάς
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ, βάλτε το αγγούρι, την ντομάτα, τη φέτα, τα ραπανάκια και τις πιπερίτσες. Προσθέστε ελαιόλαδο, ξύδι, ρίγανη, λίγο πιπέρι και ανακατέψτε.
- Κόψτε τα ψωμάκια στη μέση και αλείψτε τα με λίγη πάστα ελιάς. Γεμίστε κάθε ψωμάκι με περίπου μισό φλιτζάνι σπανάκι ή ρόκα και μισό φλιτζάνι από το μείγμα σαλάτας που φτιάξατε και απολαύστε.
Πηγή: beautybazaar.gr