ΥΛΙΚΑ για 2-4 άτομα:
- 200 γραμμάρια ελιές μαύρες
- 20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
- Μία σκελίδα σκόρδο
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε σε ένα γουδί.
- Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνουμε στο γουδί και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
- Προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
- Κόβουμε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς.
Πηγή: sidagi.gr